протеини

протеини

Същност на протеините?

Протеините са биологически необходими макромолекули, които са изградени от аминокиселини. Те играят главна роля в нормалния развой и действие на човешкия организъм. В действителност протеините са един от първичните конструктивни части на които и да е живи клетки. Действията , които изпълняват в системата , са основни и истински разностранни . Започвайки от специфичните полагащи такива, имащи връзка с същността на клетките, и водещи до даването на присъщи протекции на тялото и доставянето на въздух до тъканите. Нашите организми умеят да обобщят голям брой от аминокиселините, имащи роля в изграждането на протеините, но други различни трябва да приемаме от външни източници. Те биха могли да бъдат храните , съставени от много протеини, или разновидностите протеинови хранителни добавки, предлагани в продажба.

Протеините и активостите

При съчетаване с постоянни занимания , протеините отразяват наистина хубаво влияние върху човека и съвкупната физическа форма на организма. Набавяне на вещества или хранителни добавки, съдържащи протеин, е хубаво да се практикува около 2 часа преди съответния спорт . Така ще се поощри действието на мускулен растеж и развитие след привършване на физическите натоварвания . Взаимодействието от протеини и въглехидрати пък забавя изчерпването на мускулния гликоген и редуцира щетите върху мускулната маса, предизвикани от активното третиране . Е, сега сте наясно – в случай, че следвате покачване на ефекта на напъните във фитнеса, повишаване на мускулното увеличение и развитие , както и засилване на възстановяващите процеси , протеините могат да бъдат ваш незаменим съучастник в достигането на тези цели .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки също са полезно действащ метод за приемане на нужните размери протеин на организма . Те са съществено необходими за всекидневно спортуващите лица, понеже осигуряват на тялото съответната сила , за да издържи на неспирното трениране . Вижте важните типове протеини, които можем да намираме под формата на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – всъщност най-популярен между средите поради лесното му разтваряне и приемане от човешкото тяло. Но трудно бихме си доставили нужното количество от него през хранителните продукти, без сериозно затрудняване своя стомах.

– казеин – срещан също като млечен протеин. Той подхранва неспирното отделяне на някои аминокиселини, вършещи съществена задача в порастването и развоя на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също поддържа силни нива на аминокиселини, определящи скелетната мускулатура. Набавянето му подпомага абсолютната жизненост и стабилност на мускулите.

– яйчен протеин – голямото му предимство е умението да се оползотворява нацяло от системата на тялото . Той задвижва работещото отделяне на градивни частици за мускулите.

– растителен протеин – също доста подпомагащ за мускулатурата от разновидностите с животински произход . Освен това той съдържа ниски нива на наситени мазнини, което е от голяма полза не просто за нашият вид, но и за здравето на сърцето.

протеини 2 Най-добрите
протеини

В каква норма са ни потребни протеините?

Това е един неоспоримо доста важен въпрос за протеините, който ще разнищим . Фактически препоръчителните дневни количества протеини са разнородни за неспортуващите мъже и жени и за тези, които често тренират на стадиона. Средно за обикновен дневен прием се визира 0,8 грама протеин на килограм телесно тегло . Тези количества протеин обаче са много малко за хора, занимаващи се със натоварващи спортове . Задължително е приемането на по-солидно количества протеини, за да бъдем застраховани срещи катаболните процеси във връзка със загуба на мускулна маса, реализиращи се след свършването на физическите изразходвания . Идеално знаете , че съкращаването на килограми е реално обвързано с контрола на цялостния калориен прием. Разбира се това не трябва да се случва в минус на протеините. Точно обратното , снабдяването с на протеини трябва да остане на същите нива , а в определени моменти дори да се завиши . Освен че предпазва от катаболизъм, стандартният прием на протеини има термогенен ефект , помага за по-доброто храносмилане и набавяне на полезните елементи и потиска апетита. Следователно ако залагате на активни спортове и потене във фитнеса, имайте предвид приема си на протеини с физическото натоварване, което изразходвате стандартно .

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – ниво и ефикасност на адекватни стойности

В списъка на Ready for life можете да се спрете на различни протеини и протеинови продукти, част от редиците на широко популярни и топ фирми за фитнес добавки. Те не просто ще ви дадат идеално поддържано тяло, но и ще ви спомогнат за поддържане много добро здравословно състояние . Още , при нас имате свободата да закупите тези качествени протеини на страхотно изгодни цени . Разгледайте най-достойните опции от раздела „Протеини“, изложени за вас:

1. Blade Sport Protein Concentrate – оглавяваме с този много добър прахообразен протеин . Той се състои от 87% суроватъчен протеин и е страхотен за активно трениращите. Всяка доза на Blade Sport Protein Concentrate осигурява на тялото ви 21 грама протеин. Плюс това , хранителната добавка пълна с голямо количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Може би сте наясно, че, тази група аминокиселини, известни под съответното съкращение BCAA, са доста от полза за всеки натоварен спортуващ човек . По какъв начин да поемате протеиновия продукт? 1 напълнена мерителна лъжичка смесваща се в 200-250 мл вода или мляко. Такова количество обикновено се поема преди и след тренировка , но за по-голям ефективност сте свободни да прибавите и още едно приемане в началото на деня.

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – съвсем естествен гейнър, служещ за надеждно повишаване на мускулната маса . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има няколко модела протеин с максимален биологичен потенциал , създавайки голям анаболен ефект. И още , с действието на въглехидратите, изпълващи , протеинът е и чудесен източник на мощ за човешкия организъм . Всеки прием от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има 56 грама протеин и приблизително 230 грама въглехидрати, което го реализира като един от най-добрите гейнъри продаващи се . Средно да се изпива ½ доза сутрин ½ доза след упражнения.

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – направен от качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчна консистенция. С пълен протеинов продукт ще ви спомогне да покачите мускулната си маса, естествено и да съхраните постигнатите мускули за напред. Prozis Sport 100% Real Whey Protein е изследван от множество отделни лаборатории и има множество признания за качество. Като бонус можете да закупите в чудесни вкусове, например Шоколад и Бисквитки с крем. Препоръчително е да се изпива 1 лъжица 25 грама сутрин на гладно и 1 лъжица след тренировка . За ускорени резултати , можете да поставите и допълнителен брой от протеиновия продукт преди спорт или в периода на нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – първостепенен протеинов продукт, от серията на известна в цял свят серия за спортни хранителни добавки Myprotein. Доставя на организма по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо количество. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured има слабо състовяние на мазнини и лактоза, но пък е наситен на калции и незаменими аминокиселини. Перфектен подбор както за професионални спортисти , така и за всички , които просто желаят да придържат здравословен начин на живот . 25 грама от сместа се разтварят в 150-250 мл вода или мляко. Тази мярка стандартно се приема до трийсет минути след натоварване , но ако не ви устройва , можете да я изпивате и във всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – друг вариант под името Myprotein, което този път е създадено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е съчетан от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Подава на тялото над 22 грама протеин на прием , както и съвкупния спектър от есенциални аминокиселини. Продуктът има перфектно влияние върху изграждането на мускулната маса и методите на асимилация на добрите хранителни вещества от системата . Една мерителна лъжичка от Myprotein Vegan Blend Flavoured се полага в 150-250 мл вода или сок, като е хубаво да се доставят 2 или 3 такива количества дневно .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – пригоден и за активно спортуващи, също така и за желаещи да повишат нормалния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate съдържа единствено и само първостепенни протеин изолат и хидролизат от доказани източници. Всяко количество от 25 грама набавя на човешкия организъм 21 грама чист протеин. Приемът стимулира прогреса на изчистената мускулна тъкан и действието на анаболните развития в тялото . Добре е всеки ден да се приемат по 2 дози – 1 при събуждане и 1 след тренировка .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, пълна с най-издържани протеини от пет различни източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Съдържа всички аминокиселини, необходими за лесното и ефикасно изграждане на активна мускулна маса. Допълнително , протеиновият продукт има варианти в фантастични вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря съвсем лесно във вода. Също като предното ни предложение , се изпиват по 2 порции ежедневно – 1 сутрин и 1 след спортуване .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – за край презентираме една протеинова стока от британската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured представлява хидролизиран телешки протеин, извлечен от говеждо месо. Той стимулира забързаното и значимо покачване на мускулна маса, едновременно и по-ефективното възстановяване на тялото след натоварени дейности . Не съдържа лактоза, а процентите на захар и мазнини в него са реално леки . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured доставя на системата 22 грама телешки протеин и огромен спектър от есенциални и неесенциални аминокиселини. Хубаво е да се употребява по 1 доза сутрин и 1 доза след активности . Ако преследвате най-добри резултати , можете да направите и още една доза от протеиновия продукт между захранванията.

Разлистете предложенията на Ready for life и си подберете най-качествените протеинови продукти на изключително конкурентни стойности, като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини

Същност на протеините?
Протеините и активостите
Протеинови хранителни добавки
В каква норма са ни потребни протеините?
Протеините на Ready for life – ниво и ефикасност на адекватни стойности

Leave a Reply