Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която представя дрехи jack and jones принципно? Не обръщайки внимание на това, че в страната ни тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си определено си струва да да разбереш повече за нейните артикули и да намериш най-подходящите сред тях, които прилягат на същността ти и начина, по който усещаш света !

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от поп културата на града – стилът е любопитен и многообразен, от начина на обличане лъха радост , а вдъхновението за тях е от най-съвременните тенденции . Те са много качествени и обединяват в себе си съчетания от цветови гами и стилове , даващи ти шанса да приспособиш всяка визия така, както на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, подходящи за онези , които не се боят да изпъкнат сред тълпата . Подходящи са за мъжете с идеи, които много често съчетават различни стилове в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като щамповани тениски , ежедневни блузи , спортни блузи с качулка и цип и дънкови облекла.

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да обединят всички стилове , вкусове и идеи , но се различават помежду си , за да подхождат на разнообразните вкусове и начини на обличане.

Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в ЕС , но и в целия свят

Както успя да прочетеш и в предходната ни статия, определена за бранда , дрехите Jack and Jones успяват да си извоюват известност не само в страните от Европа , но и навсякъде по света. Брандът има сътруднически отношения с редица фирми, които са обединени от подобни идеи и споделящи близки ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и активни хора, точно като теб, които се съобразяват с модните трендове и държат оутфитът им да наподобява именно на тях. Моделите комбинират изчистената визия с властващите към настоящия момент последните писъци на модата, за да бъдеш на тяхна страна завинаги, като последовател и поддръжник .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на класическа кройка и се обусловят на бляскави облекла и артикули, разпознаваеми като „икони“ в обществото. Добре познатата класика е аранжирана с тренди акценти , от актуалните тенденции .

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си отвоювали чуждестранния интерес. Сред тях са изчистените тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фин плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който подхожда за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-студеното време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не предизвикват неудобство на кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са устойчиви към вода и защитават от вятъра, са пригодни за абсолютно всяка визия и имат много джобове, създадени , за да побират абсолютно всичко необходимо .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 3
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънкови облекла на бранда, се фокусират върху добрата изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от достоверния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , все едно минали през многобройни пранета , кръпки, които са зашити върху основните парчета, от които е направена дрехата , което прилича на кръпки. И с името си, колекцията дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен период във времето, а в изпълнението си се стреми да улови неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази колекция представят високо качество , добавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат изключителната винтидж визия с вплетени в нея тренди нотки . С почит към традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще отиват на силните мъже, които харесват фенове на типичното за него време .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са удачни за различните сезони – произвеждат се новаторски модели от нови и разнообразни платове тениски и ризи, в разнообразни гами или с прибавени детайли , популярни в конкретния момент на лансиране на пазара на колекцията . Точно за тази определена колекция дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в близко сътрудничество с малък брой обичащи работата си доставчици , които дават максимално добро качество на финалния продукт . С помощта общата им работа , дрехите Jack and Jones стават нужни за гардероба на всеки , подходящи за всякакъв случай. Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с актуален начин на живот и елегантен външен вид – точно такива, които се стремят да наложат класическата линия, но в по-съвременна и тренди вариация.

Присвои идея за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме твоя интерес ? Силно очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните тъкани и направените елемента , за да съчетаят всичките визии и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многобройните оферти. Компанията истински заслужава да бъде оценена и в страната по способа, по който се е наложила и в другите държави.

Прегледайте и всички наши артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 6
Намерете дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 7
Намерете дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 8
Изберете нашите дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 9
Невероятни дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии
Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в ЕС , но и в целия свят
Линията дрехи Jack and Jones Premium
Погледни и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината
Присвои идея за начина си на обличане

1 reply on “Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones”

Leave a Reply