Мезотерапията – идеална дейност за всички лица и тела

Мезотерапията – идеална дейност за всички лица и тела

По принцип процедурите по мезотерапия се делят на два вида – за лика и за тяло. Като мезотерапията за лика е пригодена към захранване и стимулиране на кожата на вашето лице, гарантирайки ѝ качествен и изящен образ. Освен това, мезотерапията за тяло включва и други хубави качества, в това число активизиране намаляването на мастните участъци. Най-добре в редовете, които следват да разберем най-важните данни, които да научите за различните типове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия е предназначен за вашето лице, шията и деколтето. Най-важното е да гарантира на вашата кожа ценните неща за вашия организъм . Защо е наложителна мезотерапията за вашето лице? Запомнете, че с всяка година по лицевата кожа излизат доста бръчици. Именно те биват да речем загуба на еластичност на кожата, изчезване на нейния свеж вид, смяна на тона и, разбира се, формиране на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да се измъкнете от тези досадни ефекти и да удължите здравословния и красив външен вид на своето лице. Предимствата от доверяването на мезотерапията за лицето ви гарантират подължително добиване на млад вид на кожата, отърваване от линии и бръчки, както и приключване с нежеланите торбички и очни кръгове. Представяме ви чудо, правещо лицето да бъде почти като свежо.

2. Мезотерапия за тяло – както вече казахме, мезотерапията за вашите тела е друга от тази за лице по своя смисъл и действия. Тази терапия служи по-скоро към смъкване на излишните мазнини и постигане на въпросната част от нашето тяло в мечтаните мерки. Въпросният процес се извършва като се съсредоточава върху алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Нека да ви разясним изключително лесно как точно функционират въпросните рецептори. Може да се каже, че въпросните рецептори служат за начало и финал за мазнините. Принципно през алфа – рецепторите въпросните клетки си осигуряват мазнини за складиране, докато бета – рецепторите ги извеждат само когато тялото ни има нужда от повече количество енергийни запаси . Тогава действа мезотерапията като дейност. Поставените чрез мезотерапията нужни вещества активизира активността на бета – рецепторите за да се постигне изкарване на мазнините и ,разбира се, редуцират последвало връщане на мазнини в клетките чрез алфа – рецепторите. Ето така се достигат доста очаквани за тялото ни качества. Според конкретната зона на поставяне на мезотерапията, тези полезни ефекти е възможно да притежават затягане и моделиране на пресата, бедрата, задника или горната част на ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се стигне до махане на целулита и смъкване на телесните обиколки. Ясно е, че, ако бленувате за приятно и мускулесто тяло, мезотерапията ще ви бъде от голяма полза за осъществяване на нужните параметри.

Мезотерапия – няколко полезни съвета

Продължаваме с полезни съвети за дните, когато ще сте подложени на мезотерапия. Препоръчките са свързани с това какво е необходимо и не трябва да се извършва преди процедурата и след мезотерапията, а и с начините за максимум продължение на ефектите от процедурата. Предлагаме ви основните ни съвети към всички, спрели се на мезотерапията:

– задължително медицинско заведение – това е началният и реално най-добър съвет, който се отнася до мезотерапията, за който да внимавате. Мезотерапията трябва да се извършва единствено в медицинско заведение или клиники, специализирали в тази сфера. Не се залъгвайте когато ви убеждават, че манипулацията се прави много бързо и без проблеми. Все пак става въпрос за личното ви здраве и личната ви красота, и не е препоръчително да се предоверявате на съмнителни лица.

– максимум информация – не се притеснявайте да питате и да настоявате за максимум инфрмираност за технологията по мезотерапия, която предстои да бъде реализирана, и съдържащите се в нея най-различни съставки. Колкото повече знаете всичко което предстои, още по-добре. Препоръчително е да се интересувате какви точно продукти ще ви вложат. Попитайте дали течностите са купени от фирмата, която ги е произвела или оторизирани подизпълнители, също така какъв е гаранционният срок за съставките им. При положение че процедурата по мезотерапия действително се върши в сходство с посочените съвременни критерии в тази област, специалистите, с които говорите, няма да имат нищо против да дадат най-изчерпателните отговори на всякакви въпрос.

– не се залъгвайте по сумата за мезотерапията – ако ви предложат направа на мезотерапия на измамно ниска цена спрямо другите в сферата, анализирайте дали рискът си струва. Екипът ни ви съветваме да не се примирявате с качествената манипулация по мезотерапия, тъй като това по-късно може да предизвика появяване на неочаквани и дори негативни последствия за кожата на вашето тяло.

– тъкмо преди мезотерапията – намират се някои субстанции, които трябва да не се употребяват непосредствено преди вършенето на техниката по мезотерапия. Казвайки „точно“ в случая искаме да кажем период от 24 часа преди самата активност. Какви са тези забранени за вас вещества? Например можем да посочим аспирина и всякакви съдоразширяващи елементи, както и всякакви алкохолни напитки. Има случаи, в които усвояването на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия води до досадни реакции за здравния ви статус.

– буквално след мезотерапията – след приключване на активността по мезотерапия, е нужно да внимавате за неписаните правила и смислени решения. Първо, часове след приключване на мезотерапията недейте да се гримирате. Вземането на душ или вана и също измокрянето на третирания участък за втори път е грешка. Вторият ни съвет към всеки човек е за по-дълъг период, или с други думи две денонощия два пъти по 24 часа след приключване на технологията по мезотерапия. Постарайте се в посочения интервал да не лъжете с тренировки или прекалени натоварвания , които ще доведат до зачервяване на кожата по лицето, както и да не правите всякакви процедури с топлина сауна, парна баня.

– осигурете си трайни последствия – както обяснихме, придобиването на продължителни резултати от техниката по мезотерапия много се влияе от персоналните ви ежедневни дейности и навици. Подсилването на ефекта от мезотерапията е задължително обвързано със следенето на специални режими на хранене, опазването на тялото в добра форма и , естествено, стриктен стремеж към здравословност. За да разберете повече по отношение на положителните идеи след извършване на практиката по мезотерапия, се консултирайте с вашия специалист.

Оферти за мезотерапия 1
Оферти за мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

Решили сме, че завършваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които най-много се питат от всички наши клиенти. Чуденията визиарат характерността на процедурата по мезотерапия, неочакваните реакции и риска за осъществяването ѝ , също и качествата на слаганите в нея субстанции. Разберете в текста, който следва, пълната информация, която искате да научите за мезотерапията.

Плюсове на мезотерапия 2
Плюсове на мезотерапия

Мезотерапия – най-важни особености и употреби

Мезотерапията има много качествени характеристики и употреби както за лицето, но и по отношение на останалите зони от нашите тела. Стартирайки от пълноценното освежаване на кожата и отстраняване на фините бръчици и линии, и като се стигне до справянето с целулита и редуцирането на областите с най-много мазнини. В следващите редове ще погледнем едно по едно всяко едно от основните приложения на мезотерапията, изваждайки най-отпред нейните специфики, признаци и качества за всяка кожа. Така че , време е да започнем:

– мезотерапия: процудера за подмладяване – действието на мезотерапията да прави човешката кожа по-млада основно се свързва с хиалуроновата киселинна субстанция. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина е цялостно натурална част, която се синтезира от телата ни. Основните ѝ плюсове са да отговаря за хидратацията на кожата, да гарантира еластичността ѝ и да спира процесите на овехтяването. С остаряването на хората обаче процесът на синтезиране на хиалуроновата киселинна субстанция намалява значително и се налага многократно да бъдат добавяни още количества от нея чрез разни активности. Подобна активност всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновото вещество се слага в кожата, където е проблемътв съчетание с другите ценни и нутриционни материали. И реакциите са страхотни. Посредством мезотерапията се осъществява пълното регенериране и енергизиране на кожата, обновяване на нейната еластичност и възстановяване на здравословния й външен вид. В случай че ако ви предстои борба с остаряла, груба и наранена кожа по лицето, мезотерапията представлява най-добрата и перфектна опция за кожата на лицето ви.

– мезотерапия: кожа с акне – когато се говори за лицевата кожа, акнето също е един доста многократно изникващ проблем в днешни дни. Уви, основа за това не са единствено безкрайно излизащите по кожата гнойни пъпки, ала и сложните за заличаване следи, които те оставят след себе си. Ако желаете светкавично и висококачествено да заличите въпросните белези, то горещо ви напътстваме да се доверите на процеса на мезотерапията. Мезотерапията представлява практики, измислени нарочно за заличаване на грапавините и изтриване на следите, последвали от акнето. Ала последното никак не е единствената ценност на мезотерапията от тази гледна точка. Освен махане на неисканите следи, мезотерапията носи и калибриране на покритието и по-добър тен на кожата. Също така, мезотерапията е ефикасна и като добра предпазна мярка срещу следваща поява на пъпки по лицевата кожа.

– мезотерапия: намаляване на целулит – мезотерапията има висококачествено действие и във връзка с преборването и отърваването от целулит. При този проблем мезотерапията гарантира осезаемо по-ускорени и първокласни последици в сравнение с непрекъснато използваните козметични продукти, борещи се с целулита без да следим какви са и откъде са. Как се заформя солидното надмощия на мезотерапията, ставайки дума за борба с целулит? Правилният отговор на това чудене в действителност е извънредно прост. За да махнем целулита е наложително съответните активни вещества да влазят колкото се може по-надълбоко в дермата на човешката кожа. Това със сигурност е невъзможно разчитайки на многото антицелулитни козметики, регулиращи своя ефект изцяло до най-горния слой, естествено епидермиса. Коренно различен е обстоятелството с мезотерапията. Съвкупността ефикасни вещества, прокарани докато използвате на мезотерапията, проникват колкото е необходимо надълбоко в кожата, гарантирайки много ценен завършек спрям спасяване от целулита. Спирането на мезотерапията за заличаване на целулит категорично ще ви даде превъзходни и продължителни последствия от тази гледна точка.

– мезотерапия: събрани мазнини в области с проблеми – въпросните проблематични зони при нежния пол са по-често позиционирани в обсега на корема, бедрата и задните части. Те загрозяват цялата женска фигура и нерядко е трудно да се премахнат дори с упорити диети и изтощителни тренировки в спортната зала. Ако разпознавате себе си в написаното, то категорично ви даваме акъл да предпочетете мезотерапията като опция за заличаване на прекалените мазнини и снижаване на цялостното тегло. Какъв е механизмът на точно тази мезотерапия, „програмимрана за“ намаляване на теглото? При специалната мезотерапия в по-проблематичната област се прокарва комбинация от ефикасни вещества, имащи свойството да разделят мазнините. Мезотерапията дава висококачествени и дълговременни реакции в това отношение. Тя не освен че ще ограничи мазнините и усъвършенства цялостната форма на тялото ви, но и ще даде съдействие за стимулиране вашия метаболизъм и обновяване тена в областта. А и мезотерапията е приложима с успех и съчетано с други методи за отслабване като спортуване, диети и т.н. Комбинацията от мезотерапия и сходни действия ще доведе до още по-голяма резултатност що се отнася до крайните цели за вашето тяло.

– мезотерапия: премахване на стрии – стриите са значително сериозен пролем, който в никакъв случай не е свързан само и единствено с периодите по време на износването на бебето и раждането. Реално стрии могат да се получат не само при жени, но също и при мъже от всякакви възрастови категории. Какво се оказват стриите? Това са резки, появили се заради микро сцепвания на кожата, които които са с бял, цвят на виолетка или розов цвят. Областите от тялото, на които най-вероятно се откриват, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Припомням, файторите за образуване на стриите понякога не са свързани с бременност или раждане на бебе. Тези следи възникват и при засилена и огромна загуба на тегло, както и откриване на определено вид проблем с хормоналния баланс. Отличен пример за спасение от стриите е използването на мезотерапия. Неотдавна практиките по мезотерапия се усъвършенстваха доста в това отношение. Вече мезотерапията е значително по-ефикасна и ползотворна към ограничаване и изличаване на стриите, обновяване кожната текстура и завишаване на естествените ѝ защитни механизми. Мезотерапията не само ще ви помогне да забравите за стриите, но и ще ви гарантира, че те няма да се завърнат в близък период от време.

– мезотерапия: оплешивяване при жени – мезотерапията става и за успешно и полезно справяне с неудобства с падане на коса. Процедурата е подходяща за прилагане, независимо дали разполагаме с добре гледана, суха или пък склонна към омазняване коса. Как работи се реализира мезотерапията на косата? В нейния случай в простанството на скалпа се вкарва комбинация от витамини и други полезни вещества, чието действие е да подобряват порастването на косата и да стабилизират структурата ѝ. Редица са благоприятните ефекти след подлагането на дейност по мезотерапия на косата. В първия момент, поради мезотерапията се забелязва задълбочено подобряване на косата що се отнася до здравословното ѝ излъчване, гъстота и лъскавина. Също така мезотерапията сполучливо стимулира порастването на косата и заедно с това е адекватен щит срещу появяването на бяла коса.

– мезотерапия: несгоди с оцветявания – появите на петна се явяват пореден момент на дискомфорт , когато говорим за лицата ни. Тези пигментации дават на лицето ненормален и неприятен външен вид. При положение че не се започнат различни конкретни дейности срещу тях, силно вероятно е да упорстват прекалено много време , а и да увеличат броя си. Мезотерапията представлява сред най-доказаните и ефикасни методи за премахване на пигментациите. При мезотерапията за пигментации се прилага микс от ценни субстанции, които изпълняват три главни функции – изсветляване на кожата на лицето, възпиране на оцветяванията и антиоксидантна защита. Подлагането на процедура по мезотерапия ще допусне генерално да се ограничат неисканите оцветявания по лицето, както и да се прекъсне появата на още пигментации. Като допълнение, посредством мезотерапията постигаме по-сияещ и здрав тен, придаващ позитивно отражение над цялостния външен вид и вид на лицето.

– мезотерапия: състояние на купероза – преди да разкажем въздействието на мезотерапията в тази посока, ще разгледаме какво представлява купероза. Това представлява промяна на кръвоносната система, в следствие на което върху лицето се образуват отчетливи алени точки. Често тези петна идват с парене, дразнене и подобни дискомфортни емоции. С какви методи мезотерапията е полезна ако имаме сходен проблем? Като за начало, най-добре да сте запознати, че няма начин чрез мезотерапията да се излекува цялостно болестта. Поради тази причина се изисква да се използват специфични лазерни методи, за които е нужно да разговаряте със своя личен лекар. Мезотерапията обаче ще ви съдейства много да подобрите състоянието на кожата по лицето си и да ограничите колкото се може повече следствията върху цялостното състояние, провокирани от куперозата. Посредством мезотерапията придобиваме по-светла кожа, а белезите на болестното състояние в уязвените периметър от лицето стават почти незабележими. Не приключваме с това. Избирането на практиката по мезотерапия обещава и защитен ефект, предпазвайки вашето лице от появата на нови съвкупности от неприятните зачервени петънца.

– мезотерапия: поява на розацея – розацеята представлява сходно заболяване със специфики, което най-често се появява при по-възрастни пациентки. Розацеята – какво представлява? Може да се каже, че розацеята е дълготрайно боледуване на кожата на лицето. Тогава се появява общо почервеняване на кожата, плюс възникване на увеличени кръвоносни съдове по лицето, придружени с възпалени пъпки. Факторите за възникване на розацеята е възможно да са всякакви – от страдания със стомашно – чревния тракт до завишена или намалена ./ занижена активност на жлъчния мехур и т.н. При такива случаи още един път ценното действие на мезотерапията не е обвързано дотолкова с цялостно преборване на проблема, а всъщност с намаляване на следствията от болестта на външния ни вид. Извършването на процедура по мезотерапия помага за понижаване броя на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, в допълнение с добиване на неговия жизнен и хармоничен външен вид.

– мезотерапия: болки и подувания – както стана ясно в точката „История на мезотерапията“, като активност мезотерапията първоначално е употребявана за лечение на всякакви болежки и травмивания. Доста след известно време идват нейните приложения в медицината за красота, които днес са с огромна популярност. Едновременно с това все пак мезотерапията с успех се употребява често за заличаване на болка и отоци. Чрез това практиката всъщност се явява сред най-добрите и ползотворни активности в света на медицината . Мезотерапията реализира перфектна работа при остра болка в цялото тяло, постоянни болки, както и т.нар. завръщащи се силни болки, чието действие продължава с години. Освен това, мезотерапията може да бъде адски изгодна и за спомагане на ускореното и успешното възстановяване от контузване от спорт, но за това ѝ качество ще ви разкажем в следващия абзац.

– мезотерапия: излекуване на проблеми след спортуване и заболявания – постепенно мезотерапията става още по-често употребявана и харесвана практика, щом говорим за различни удари по време на спорт и проблеми. Причината за тези факти е много проста. Ако направим сравнение със сходни техники, които са в търговската мрежа, мезотерапията прави възстановяването все по-бързо и ефективно/ качествено. Процедурата е чудесна за прилагане при почти всички от най-често преживяваните в спортната сфера травми, такива са травми на връзките и ставите, всички хрущяли, всички сухожилия или мускулните влакна. В процедурите по мезотерапия, предназначени за облекчаване на удари по време на спорт, се прилага комбинация от специализирано отбрани полезни вещества. Често същите ценни вещества съдържат лекарства против възпалението /лекарства с противовъзпалително действие, също така и за възстановяване на тъканта, витаминни и фитопрепаратни субстанции. Опция е мезотерапията да се съчетава с най-различни физиотерапии, за да се покачи максимално ценноста за на.

– мезотерапия: костни и ставни заболявания – ето още едно умение на мезотерапията, свързващо се със зоната на консервативното лечение. Мезотерапията е уникално лечебно средство съсредоточено към облекчаването на болезненост, дело на проблеми със ставите и костите. Като пример за такива болестни състояния даваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно благотворно развитие мезотерапията носи на хора, живеещи с остеопороза. При слагането на мезотерапията във въпросната посока в организма на човека се слага микс от полезни вещества като витамин Д, калций и др. Тези субстанции са обогатени със способността да възобновяват костния строеж и да влизат в ролята на силно средство, което да премахва болката за всеки пациент. Мезотерапията забележимо ще смали нежеланите белези, предизвикани от остеопорозата, и ще изиграе своята роля с цел борба със болестното състояние.

Информация за мезотерапия 3
Информация за мезотерапия

Какви са опасностите за подлагане на мезотерапия?

Както при всички процедури, за мезотерапията също са ясни някои рискованости. Отнасят се конкретно за определени ситуации: износващи бебе и кърмещи жени, които страдат от рак и страдащи от често сърцебиене или губене на съзнание. При този тип хора не е ок ползването на мезотерапията като манипулация. Също се ясни и друг вид проблеми, за които без отлагане трябва да разговаряте с вашия медицински специалист. Точно такива са например съществуващи алергии или пък правено лечение със съдоразширяващи вещества. При положение че се отнасят до вас, разкажете ги на медицинското лице, за да може да обмислите екипно шансовете и особеностите при предполагаемо прилагане на манипулация по мезотерапия.

Разновидности мезотерапия 4
Разновидности мезотерапия

В действителност ли манипулациите по мезотерапия не се усещат?

Да, процедурите по мезотерапия изобщо не болят на вас. За да го разберете напълно , помислете какво действително е мезотерапията. Една малка инжекция, с помощта на която в вашия организъм се вкарват положителни и подхранващи вещества разрешаващи най-разпространените проблеми с кожата – от остаряване и умора, до акне, всякакви петна и оцветявания. Е, наистина не бива да се страхувате. Процедурата по мезотерапия въобще не се свързва с възникването на сериозна болка или нежелани усещания. Единственото, което може да усетите, може да е леко пробождане или усещане за парене.

Особености на мезотерапия 5
Особености на мезотерапия

История на мезотерапията

Преди да се запознаем с цялата информация за действията и характеристики на мезотерапията, ще ви обогатим кратичко с началото на нейното зараждане и обхват. Като техника мезотерапията е показана и употребена най-рано през 1952 година от Мишел Пистор, прочут тогава медик от Франция. Истината е, че откриването на мезотерапията се случва по съвсем случаен начин. В примената на Пистор пристига човек с астматичен проблем , искащ спешна лекарска интервенция. Е, точно тогава Пистор не открива нужните инструменти. Затова Пистор взима решение да мисли нестандартно, за да спаси ситуацията. Пистор намира потрошена спринцовка с игла, дълга 4 мм и вкарва лекарството. Потресът му е огромен, след като болният не просто се подобрява, а на всичкото отгоре и няма и спомен от пристъпа. Разбира се Пистор казва за находката си на колегата си Карно. Специалистите реализират редица проучвания, с чиято помощ се заражда нов вид игли с дължина 4 мм за терапии , които започват да се използват при всяка мезотерапия.

Минават обаче над 30 години, преди мезотерапията официално да бъде призната за метод на медицината с традиции. Обявяването е направено през 1987 година посредством Френската Медицинска Академия. В първия момент мезотерапията намира приложение главно за лекуване на спортни контузии или проблеми от ревматоиден характер. След време процедурата намира мястото си и в естетичната медицина като начин за регенериране на кожата, битка на падането на косата, редуциране на целулита, намаляване на натрупаните мазнини в зоните с най-много проблеми от нашите тела и т.н. Качествеността на мезотерапията и изключителният напредък, които процедурата предлага на хората, бързо увеличават нейната популярност. Не след дълго известността излиза от френската държава и навлиза в различни европейски страни. За да се стигне до днес, когато вече мезотерапията е редовно предпочитана дейност за обновяване на всеки вид кожа по света. Безспорните прекрасни постижения, отсъствието на болезненост и странични ефекти при тази дейност, правят мезотерапията вечно неделима с еволюционните промени на естетичния сектор.

Видове мезотерапия 6
Видове мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както вече доказахме в текста, наред с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се ползва и хиалуронова киселинна субстанция. Тази киселина се явява крайно чудесна алтернатива не единствено за мезотерапията, а също и за много други процедури в естетичната козметика. Налице са немалко причини за това. За старт, хиалуроновата киселина е изцяло органична субстанция, синтезираща се от тялото ни при обичайни обстоятелства. На всичкото отгоре същата има отлични специфичности в посока на запазване на овлажняването на кожата, връщане на здравината ѝ и забавяне на състаряването. Припомнете си главните характеристики на хиалуроновата киселинна субстанция, които правят употребата ѝ в мезотерапията толкова ефективно за хората:

1. Не е опасна за никой човек – хиалуроновото вещество се явява киселина, образуваща се в телата ни. Това прави нейното инжектиране през мезотерапията напълно защитено. Тя се абсорбира изключително бързо от нашето тяло и не създава каквито и да било сериозни алергични реакции или някакви други последствия. По каква причина реално е необходимо за човека поставянето на хиалуроново вещество посредством мезотерапия или други козметични процедури? Уви, с възрастта процесът на получаване на хиалуронова киселина, за който вече знаете, рязко се редуцира. Този факт пречи на образа, разтегливостта и подхранването на кожата. Даването на още количества хиалурон с мезотерапията е в помощ за задържане на младостта на кожата и отърваване от различни несъвършенства на кожата.

2. Скоростни и реални следствия – вкарването на хиалуронът в мезотерапията и разните процедури на козметиката дава навременни и ефикасни последствия за дадения човек за външността на третираната кожа. Съответните видими и полезни последствия са получавани при всякакъв вид употреби на хиалуроновата киселинна субстанция в това отношение. Ако става дума за пълноценно обновяване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък премахване на всякакви бръчици, хиалуроновото вещество ще ви бъде от голяма полза. Точно тези свойства на киселината с хиалурон я превръщат в желана и използвана в сеансите по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви гарантира желаните следствия и ще подобри видимо цялостното излъчване на кожата ви.

3. Удължаване на добрия ефект – друго много положително качество на хиалуронът, правещо я да бъде силно подходяща за мезотерапия и подобни козметични сеанси. Положителното въздействие на хиалуронът за нашата кожа е валидна за много дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на това време, съвсем спокойно може да се реализира допълнителна практика по мезотерапия или друга козметична манипулация със съдържание на киселина с хиалурон, за да се пази здравият и сияен вид на кожата.

4. Лесно и без болка приложение – и не на последно място, процесът по слагане на хиалуронът в организма ни е много бърз и едновременно с това безболезнен за хората. Чесо той се случва в рамките на 10-15 минути. Дори и в случай че се има предвид мезотерапия, запълване на бръчки или други процедури с помощта на хиалуронова киселинна субстанция, няма наличност на силна болка или неприятни действия за клиента. Както вече казахме, евентуално може да усетите едва доловино боцване или усещане за повече топлина на мястото. Тези реакции доказано приключват скоро след завършване на манипулацията.

В Мезотерапия ЕООД можете да бъдете абсолютно сигурни за успеха и гранацията на предлаганите техники по мезотерапия. Професионалистите ни са придобили висока квалификация и богат опит в тази сфера, а използваните консумативи за мезотерапията, са изключително на най-добро ниво. Повярвайте на Мезотерапия ЕООД и ще се радвате на изумителни последствия относно добрия и здрав външен изглед на вашата кожа!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Изберете мезотерапия 7
Изберете мезотерапия
Изберете мезотерапия 8
Изберете мезотерапия
Повече за  мезотерапия 9
Повече за мезотерапия

Мезотерапия – няколко полезни съвета
Основни въпроси относно мезотерапията
Мезотерапия – най-важни особености и употреби
Какви са опасностите за подлагане на мезотерапия?
В действителност ли манипулациите по мезотерапия не се усещат?
История на мезотерапията
Каква роля изпълнява хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Leave a Reply