НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли всички ние , да визуализираме своя динамичен и съвременен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос представя световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на хората които купуват смартфони определено се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват експертите . В настоящата година малко повече от 36% от населението на света притежават смартфони, сравнено с 2011 г., когато този процент е просто 10. И това не е случайно , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , РАБОТЕЩИ ЗА УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

осъществяване на връзка с лична или професионална конкретика;

ползването на множество видове приложения за виртуално пазаруване или резервации;

събиране на приятни спомени или преживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни изпълва с настроение , сила и положителни влияния .

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Ще ви представим някои главни неща, които сте способни и е потребно да имате предвид , при условие, че ви се ще да пазите собствения си смартфон и той да функционира по-цялостно и за голям период от време.

Най-добрите на пазара смартфони 1
Най-добрите на пазара смартфони

ДОБРИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го купите, харесайте му калъф, идеално прилягащ на вашият смартфон – това ще го пази от наранявания или предполагаемо падане върху неговия дисплей. Дизайна, също е важен , вземете калъф, който съответства на точно по вкуса ви и с него се чувствате комфортно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, също е необходим елемент от протекцията за смартфона – той предпазва дисплея от наранявания и понякога от леки напръсквания с течност ;

Полагайте грижа, запазете смартфона си от вода. Ако случайно , попадне по-голяма капка или го облеете, на момента извадете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак тогава я вкарайте на нейното място.

Еднократно месечно е добре да бъде осъществен запълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% и след това да оставите батерията да се изтощи цялостно , стигайки до 0 и за да се изключи сам. По този начин ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Поддържайте смартфона си чист – редовното зачистване , ще направи екрана сладост за очите и по този начин ще изглежда още по-представително. За да свършите това не употребявайте хартия, а само лека кърпичка, в обратния случай , би могло да нанесете случайно надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, винаги на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек ако го оставяте за кратко , някой би могъл да ви го вземе или открадне. В тази връзка , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, ако бъде загубен или откраднат.

Каталог смартфони 2
Каталог смартфони

ПОДБЕРЕТЕ ТОЧНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Изберете вашият смартфон, избирайки големината на екрана. Може би за вас е важно употребата на мобилния телефон с една ръка или пък сте решили , че компактният екран отговаря на стила ви , ви напътства закупите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате повече за гледане на филми , концерти или забавни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните реално е е една от най-главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат значение и характерните функции, като : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Оферти за смартфони 3
Оферти за смартфони

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА РЕШИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?

Разностранният набор от смартфони по магазините, в много случаи има опция да ни подведе, ето защо е удобно ако поверим доверие на установена марка сред конкуренцията , като например ООД. Тук са най-необходимите съвети , които специалистите от ООД поверяват . Базови съображения за избор на вашият смартфон:

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не на последно място , RAM паметта е важна при смартфоните, за да събирате повече mp3, игри, галерии и видеа . 32GB е нормална стойност, оставяйки на страна че най-актуалните категории смартфони имат 64GB.

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ЗНАЧИМАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един миниатюрен адаптивен компютър, притежаващ процесор, памет и елегантен дисплей, върху който можеш да откриеш всичко необходимо . Независимо от съображението къде се намираме , имаме шанса забележим , че мнозинството хора на практика “живеят в“ самртфона си и през цялото време издирват нещо, най-вероятно себе си. Самата дума смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което абсолютно конкретно пасва на спецификите на самртфона. Идва момента да разгледаме главните плюсове от смартфона:

разговаряме с любимите ни , случва се продължаващо часове или служебно осъществяваме връзка с наши колеги ;

Споделяме своите влечения и мисли, използвайки социалните мрежи, откъдето сме през цялото време на вълната на тенденциозните мероприятия , мнения и споделяния ;

Все повече смартфоните се употребяват и в офиси на фирми, за по-пълноценна дейност ;

Когато ни идва до гуша от ежечасните задачи , чрез смартфона си, кратковременно и без проблеми „преминаваме“ в любимата мобилна апликация, за да се потопим в обичана песен; да пристъпим в друг свят , посредством чувствен филм; да се посмеем с хумористично предаване или поне за малко да се „впуснем“ в думите на завладяващ рома .

Смартфоните са наш другар , когато сме гладни , няма значение колко е часа .

При условие, че решим да снимаме селфи, притежаваме свиден момент от точката на кипене ;

Нашите компютри са много по- тежки , съпоставено със смартфоните, които не просто са леки , но пасват на джоба на дънките ни.

Разнообразие от смартфони 4
Разнообразие от смартфони

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се спирайте на смартфон, чиято батерия издържа под 10 часа. В онлайн магазина на ООД, е възможно да видите раздел от смартфони, функционално тествани за дълготраен „живот“. Ето как ще сте наясно , кое устройство ще ви създаде защитеност и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Типове смартфони 5
Типове смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вижте страницата на ООД и подберете смартфона, пасва на начинът ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с красив вид е вашият смартфон, с него се чувствате естествено. Запознайте се още с групите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Огромно разнообразие от смартфони 6
Огромно разнообразие от смартфони
Вижте нашите смартфони 7
Вижте нашите смартфони
Типове смартфони 8
Типове смартфони
Изключително добри смартфони 9
Изключително добри смартфони
Разновидности смартфони 10
Разновидности смартфони
Каталог смартфони 11
Каталог смартфони

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
ДОБРИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПОДБЕРЕТЕ ТОЧНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА РЕШИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ЗНАЧИМАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply