seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно премести Apple от водещото място в ранглистата на най-рентабилните фирми в света. И знаете ли как? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са генерирани от обявите в AdWords. Това са вашите разходи и активите на всички малки и големи бизнеси, които не само плащат на Google, но и получават купувачи от това.

Какво сме реализирали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни дава съвет да не обещаваме първо място. Затова ние експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да кажем, че няма страници, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не се появяват на челни позиции в Google.

По какъв начин заставаш на чело? Когато всички други останат след теб! Вашият сайт ще излезе пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-много качествени входящи линкове, най-добре подредената структура, най-съдържателните страници, най-точно избраните словосъчетания и най-редовно подменяното съдържание. Това не е мистика, а напълно измерима задача, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да изпълним и за вашата страница!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са ключови за всяко предприятие! За 2017 г. 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените артикули за последните 4 години са драстично повече – с 230%! И тези стойности ще продължават да растат докато застигнат до стойностите в САЩ, където един от всеки осем щатски долара е инвестиран за покупки на стоки онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е необходим за вашия трафик – 72% от клиентите търсят информация онлайн преди да направят покупка, дори и покупката да е от даден магазин.

Клиентите ви без съмнение отделят дълги периоди от време във Facebook, затова ползвайте и този метод за реклама. Но предимството на seo оптимизацията е, че когато потребителят ви потърси в Google, той вече е осъзнал нуждата от продукта и иска да намери от кого да го вземе – от вашия сайт или от ваш конкурент.

Нашата роля е да привлечем този потенциален клиент право във вашия уебсайт! Без значение дали търгувате с стоки или услуги, без значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да окажем помощ на всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД написахме четивото На първо място в Google. Там показваме 252 фактора на непознатия алгоритъм, с който Google нарежда сайтовете.

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да имате информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще ви изпращаме доклад за промените по вашата страница, а всеки месец – доклад за отражението след промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: повишаване на посетителите, промяна на местата в Google, брой уникални посетители, времетраене на посещенията, брой написани и качени на сайта текстове, брой създадени външни линкове.

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се пробвате да въведете насоките ни и сами като последвате написаното на следващите страници. Ако обаче разполагате с хора, на които можете да възложите SEO оптимизацията, те трябва да преминат през обучение, да бъдат консултирани и да бъдат контролирани при изпълнението на цялостния проект на SEO оптимизация. Ние, като колектив на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да направим тези фактори за вашия сайт! Резултатите в началото се нуждаят от детайлно обучение от поне три месеца и ежедневна работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там са привлечени много повече посетители, но това не е задължително да не значи неизменно и до повече успешни сделки. Поради тази причина може да стане ясно, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също се нуждае от промяна – например да промените описанието на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това е страхотно, но можете ли да си представите, че само докато преглеждахте този текст за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона проверки и са индексирани повече от 21 000 нови страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт може да излиза на първи места в Google.

Всеки бизнес е несравним и същото е валидно за всяка уебстраница! Именно по тази причина и вашата страница има нужда от конкретна SEO оптимизация и план, съобразно компанията ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще поговорим за извеждането и на вашия уебсайт на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP
Какво сме реализирали до момента с помощта SEO оптимизация
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Понякога вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 reply on “seo оптимизация”

Leave a Reply