Видове интериорни бои и отличителните им свойства

Видове интериорни бои и отличителните им свойства

В избирането на интериорни бои и сглобяването на обстойна концепция, преди всичко е нужно задълбочено да проучите избора и какви точно интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат лъскави с металически оттенъци , да изглеждат сатенено нежни , пъстри наситени пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Изградете си идея какви стени си представяте . Вътрешният дизайн е съвкупност от въображението цел изобретяване на добри среди за живот. Също както хората се развиват , израстват и преобразяват така и стаите , които обитават изпитват наложителност все от нещо свежо , в течение с времето . Първата стъпка в ремонтната дейност на сградите е намирането на нов цвят интериорни бои за зида . Това се оказва не само най- модифициращия процес , а и базата за създаване на нов вътрешен дизайн. Трябва е да сте информирани , че освен уникалните творчески решения и компетентното изпълнение на плана от огромна значимост е и материала на боите . Capbg от пет години разпространява на българския пазар италиански бои и лакове , с добро име и качество. Боите им са достъпни в голям брой вериги строителни магазини в страната , а по време на изминалите две години търговските им обмени се повишават двойно. Марката е в състояние да ни изложи огромен асортимент за който и да е тип сграда .

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои

Преди началото на намазването на вече избрания от нас вид и цвят боя е хубаво да направите грундиране. Така получавате върху повърхността една изравнена основа за действие като попълва грапавините . Осигурява една и съща поглъщаемост и по-просто и икономично разнасяне на интериорна боя. Грундирането спира водата да попива в основата, точно поради тази причина е от първостепенна важност за укрепителната сила на стените. Важно е освен изящество , стените ни да ни гарантират безопасна среда . Грунда се размазва по цялата плоскост . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Спокойно можем да пристъпим към нанасянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е издръжлива на надраскване .

Разнообразие от интериорни бои 1
Разнообразие от интериорни бои

Миещи бои

Друга такава боя , която ще намерите в Capbg са миещите бои . Идеална покривателна способност и моментално засъхване я правят идеална за поставяне с машина или на ръка . Придава топлота и дава завършек на концепцията. Боята е съвместима с всички възможни базови повърхности и добра за смес с други продукти , което може да направи обстановката приятна.

Типове интериорни бои 2
Типове интериорни бои

Декоративен ефект

Класика в жанра все още са декоративните видове интериорни бои. С металически си отблясък смесен с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в декорация на интериорния изглед на всеки дом. Окачествява се с висока твърдост , поради пречупващите си частици. Материала на багрилната консистенция я прави добра за шлайфане и полиране. Перленият отблясък се допълва идеално съчетан с детайли на обзавеждането в златно и сребърно.

Иновацията Енканто

Очевидна актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с видоизменящи се от слънчевата светлина нюанси . Съвместима за употреба в множество сгради , поради кадифения стил , който придава . Продуктите на Енканто са иновативно решение интериорни бои, тъкмо стъпваща на българския пазар.

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

При условие че спрете своя избор на четка за поставянето на интериорни бои, трябва да се застраховате от опасността от изцапване. Поставянето на боя задължително започва в горната част . Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се е много удобен метод, най-много ползван в интериорната визия на стари постройки . Разпръсква материала с равна покривност , което води до нисък разход на багрилни вещества. Изисква плътно предпазване на нещата наоколо , затова не ви съветваме да се използва за реновиране на нови постройки .

Качествени интериорни бои 3
Качествени интериорни бои

Блясъкът на Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с металически съединения. Бояджийският материал е незапалим , безвреден за ползващите го и природната среда. Създаваният резултат е прекрасен в съчетание и на строг , и на нестандартен модел . Сместа на Онточенто се разнася направо с валяк или дори с навлажнена гъба.

Какво още в Capbg

Не пропускайте да разгледате разновидностите на фирмата за фасадни бои за стени , които ще изградят общата концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Типове интериорни бои 4
Типове интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 5
Вижте нашите интериорни бои
Типове интериорни бои 6
Типове интериорни бои
Каталог интериорни бои 7
Каталог интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 8
Изключително добри интериорни бои
Ефектни интериорни бои 9
Ефектни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 10
Огромно разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 11
Ефектни интериорни бои

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои
Миещи бои
Декоративен ефект
Иновацията Енканто
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Блясъкът на Оточенто
Какво още в Capbg

1 reply on “Видове интериорни бои и отличителните им свойства”

Leave a Reply