Забавни неща , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забавни неща , които ще ви впечатлят за летните гуми

Сериозната значимост на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на шосето – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерни особености. Практиките сочат , още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват обширни улеи за извеждане на водата и цеви по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този тип летни гуми съдържа допълнително голям скоростен индекс и развита трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от спокойствие при екстремни обстоятелства.

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и незасъхнали улици , подпомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. При това , иновативната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Вида обхваща 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Вижте летни гуми 1
Вижте летни гуми

Летни гуми от набора на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи фирми в международен аспект . Още от създаването си през 1967 година, фирмата се разширява неспирно съобразно най-съвременните технологии и моди на пазара, за да подсигури комфорта и безопасността на шофьорите. Разнородните разновидности  летни гуми на Maxxis включват особени свойства и плюсове . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено трайни , и имат сравнително дългосрочен живот, дори и при неравномерно износване . При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните проводници и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три главни надлъжни тръби върху предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по марка настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и понижава съпротивлението при търкаляне. При това , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилитета при сериозна скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Важните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени улици . Летните гуми осигуряват наложителната продуктивност при  всички без изключение режими на експлоатация .

Разнообразие от летни гуми 2
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват добро сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено пресичане по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-обемни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които съкращават спирачния път, предимно при значителна скорост; жилава жичка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с пътната лента и прецизно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на карането – това ги превръща в съвършен избор за моменти, в които се налага висшо представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на марката да създава завладяващо впечатление от карането . Гамата обхваща големина от 17 инча до 21 инча.

Вижте каталога ни с летни гуми 3
Вижте каталога ни с летни гуми

Ние от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви представим безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-бързия и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от специализираните  ни сервизи, които се намират на територията на цялата държава .

Летни гуми Syron – водещи преимущества

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се ограничава вероятността за зараждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо , от което има нужда един водач . Независимо от това , SYRON са от онези фирми, които въвеждат в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една оригинална протекция против нейното нагряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-голям пробег и солидна здравина даже и при движение с голяма скорост.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 4
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още много приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири големи водни проводници , които осигуряват спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, закръглени раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и с помощта на които се прецизира движението и се намалява вероятността от някакво сериозно деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира шофирането на влажна и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се извършва отмерено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON съдържат други оригинални и основни свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено товарене и внезапно спиране – това са все неща, които купом с изредените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да се конкурира ефикасно с най-известните фирми в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава почит и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до минимални стойности . Това дава възможност за по-масивен пробег и по-намален разход на гориво.

Изключително качествени летни гуми 5
Изключително качествени летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за България и ви предоставаме редица елитни и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Невероятни летни гуми 6
Невероятни летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 7
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 8
Вижте каталога ни с летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 9
Нашият каталог с летни гуми

Сериозната значимост на летните гуми
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от набора на производителя Maxxis
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно доставчика Dunlop
Ние от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми Syron – водещи преимущества
Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии
И накрая

Leave a Reply